Thaçi uron myslimanët për Kurban Bajram

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi i ka uruar besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit.
“Të gjithë besimtarëve të besimit islam ua uroj festën e Kurban Bajramit.

Uroj që mirësia, urtësia, harmonia, paqja dhe uniteti përherë të mbretërojnë në familjet tona dhe më gjerë, si vlera universale të njerëzimit”, ka shkruar presidenti Thaçi në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *