Politikani indian vishet si Adolf Hitler bën përshëndetje naziste dhe kërkon fonde

Politikani indian, Naramalli Sivaprasad, është shfaqur në Parlament i veshur si Adolf Hitler, i kompletuar edhe me mustaqe, shkruan Dailymail, transmeton Express. Përveç kësaj ai bëri edhe një përshëndetje naziste për të kërkuar më shumë fonde për zhvillimin e shtetit të tij në jug të Indisë.

Ai tha se donte të dërgonte një mesazh kryeministrit të vendit, Narendra Modi për të mos “ndjekur Hitlerin”.