Komuna E Vushtrrisë Dhe Shoqata Bamirëse ”Jetimat E Ballkanit” Do Të Ndërtojnë Së Paku 10 Shtëpi Në Vushtrri

Komuna e Vushtrrise dhe shoqata bamirese ”Jetimat e Ballkanit” do te ndertojne se paku 10 shtepi per jetimet e nevojtaret ne Vushtrri ne vitin 2019

”Faleminderit Halil Kastrati per bashkepunimin e per sherbimin tuaj ne ndihme popullit tone, jetimave dhe familjeve ne nevoje. Faleminderit Bamiresia”shkroi ne nje postim ne facebook krytari i komunes se Vushtrrise Xhafer Tahiri.

Vizioni.info Author