HISTORI/ Seksi me të është i mrekullueshëm, por ai …

Unë jam 23-vjeçe dhe kam bërë seks me një djalë 29 vjeç. Por ai nuk po i përgjigjej thirrjeve të mia. Pas 8 muajsh më telefon përsëri. Më kërkoj të takoheshim dhe unë e zbulova se ai kishte të dashur shtatzënë.

E dashura psikologe: Unë bëja seks të shkëlqyeshëm me një djalë që e takova në një bar. Por pasi kaluan 8 muaj, unë desha përsëri, por ai tani e ka të dashurën shtatzënë.

Ai është 29 vjeç dhe dukej sikur një djalë i madh.

Kam pasur shpresë se do të ishin bashkë, të ishim një çift, në fakt. Ne u lidhëm disa herë, por ai ndaloi dhe nuk më telefonon dhe duket se arsyeja është ajo.

Ai më mori në telefon vetëm pas 8 muajsh. Ai më tha se i kisha munguar dhe donte të më shihte përsëri. Ai erdhi tek shtëpia ime dhe më tha se kur kishim bërë seks herën e fundit ishte mahnitur.

I thashë se do ta mendoj këtë propozim. Doja të dija se pse ai u largua, kështu që e kërkova në internet dhe kuptova se ai kishte një të dashur, e cila po priste fëmijën e tij.

Kur u takuam përsëri, e pyeta menjëherë nëse ia kishte dikë tjetër, ndërkohë që ne kishim një ‘pushim’ të vogël siç e quante ai. Ai më tha jo, se thjeshtë kishte qenë i zënë, por e dija se ai po më gënjente. E vërteta është se kur kam marrëdhënie seksuale me këtë djalë është diçka krejtësisht tjetër.

Do të doja ta kisha përsëri, por nuk do të doja të isha vetëm në anën e tij, ndërsa e dashura e tij është shtatzënë dhe ndoshta nuk kishin marrëdhënie seksuale me të.

Çfarë duhet të bëj?

Psikologia përgjigjet: Filloni të pranoni se nuk do ta keni atë të tërin për ju. Ju jeni e bukur, punë dhe vetëbesim.

Kështu që ndoshta pyesni: Pse nuk mund të bëj seks me cilindo që dëshiroj?

Në një mënyrë, po mendoni se ai do të jap çfarë të doni dhe sa herë ta ftoni. Mos e shisni vetën shkurt.

Ju tashme e njihni më mirë dhe e dini se nuk mund t’i besohet.

Shiko për dikë që të ofron dashur të vërtetë dhe e di që do keni përsëri seks të mrekullueshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *