10 peizazhe ‘kryevepër e natyrës’

Ka vende në tokë ku natyra është shfaqje e jashtëzakonshme për t’u admiruar. Këtu janë dhjetë panoramat e bukurisë së pafund, në të cilat malet, luginat dhe brigjet detare krijojnë një sfond magjik, për t’u kundruar dhe në të cilin do të humbasin me pamjen. 

Disa nga pamjet janë në zona shumë të largëta të planetit por edhe në zona lehtësisht të arritshme për cilindo.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ilulissat – GREENLAND VAL D’ORCIA – TUSKANI – ITALIFIORDI MILFORD SOUND – Ishulli Jugor – Zelanda e ReKAPPADOKIA – TURQIKODRA MONUMENT – ARIZONA – SH.B.ASHKRETËTIRA NAMIB – AFRIKABAOBAB – MADAGASCAR CABO SAN LUCAS – MEXICOVILA FRANCA DO CAMPO – Ishujt AZZORRE – PORTUGALI

Image

Ishulli BORACAY – FILIPPINEMarrë nga: tgcom24.mediaset.it

Gazetari

Read Previous

Shtohet fluksi i emigrantëve, 26% më shumë se një vit më parë

Read Next

800 serbë kthehen në Kosovë